در دنیای امروز کودک و نوجوان، بزرگسال و پیر عاشق پیتزا هستند، باید راهاندازی این شغل را را یکی از ایدههای پولساز صنعت رستورانی بدانیم.
اگر هوشمندی کامل در انتخاب لوازم و تجهیزات موردنیاز برای پیتزا و ساندویچ داشته باشید، میتوانید با یک مدیریت عالی، دستگاهی پولساز برای خود راهاندازی کنید.
در ابتدا باید درک درستی از طبع و سلیقه مشتریان خود در بازار هدف داشته باشید.
اگر میخواهید دریکی از خیابانهای لوکس با بافت ثروتمند کسب و کار خود را راه بیندازید، بهتر است به فکر افتتاح یک پیتزافروشی ایتالیایی باشید؛ اما همین مغازه در مرکز شهر، باید پیتزاهایی با خمیر آمریکایی، ضخیم و با نرخی پایینتر عرضه کند.
در حقیقت اگرچه ماهیت یکسان است، اما برای راهاندازی منتهی به کسب درآمد آن، باید سیاستگذاری درستی داشته باشید.
ابتدا باید در انتخاب محل فیزیکی راهاندازی کسبوکار رستورانی خود، هوشیارانه عمل کنید.
در خصوص یک پیتزافروشی باید محلی دنج و در خیابانی با جای پارک مناسب را انتخاب کرده و یا درست به قلب و مرکز شهر و در دل خیابانهای شلوغ و پر رفتوآمد بروید.
برند و لوگوی خود را طوری انتخاب کنید که یادآور کسبوکار پیتزافروشی شما باشد. استفاده از رنگهای قرمز و سبز در این لوگو میتواند یادآور خوبی درزمینهٔ فروش پیتزا محسوب شود.
لازم است که پیش از افتتاح، تبلیغات مؤثر و مناسبی در خصوص برند و لوگوی خود داشته و از پتانسیل فضای شبکههای اجتماعی در این زمینه استفاده کنید.
مرحله بعدی به خرید تجهیزات پیتزافروشی مربوط میشود. در این مرحله لازم است که تجهیزات آشپزخانه را تهیهکرده و همینطور درصورتیکه رستوران شما دارای سالن است، میز و صندلیهای مناسب را خریداری کنید.
بسته به اینکه سبک پیتزافروشی شما چطور است، طراحی سالن و پیشخوان آن را انجام دهید. بدیهی است که یک پیتزافروشی با استایل ایتالیایی، شرایط بهمراتب متفاوتی دارد و در یک شعبه معمولی نیز با سبک دکوراسیون دیگری روبرو هستیم.
در منوی پیتزافروشی خود، باید انواع پیتزا را جایداده و در قیمتگذاری دقت ویژهای داشته باشید.
قیمتگذاری شما باید کاملاً رقابتی بوده و برای منطقهای که در آن قصد شروع را دارید، توجیهپذیر باشد. همینطور در انتخاب نوشیدنیها ابتکار به خرج داده و انواع سالاد را در منوی خود جای دهید.
هزینههای راهاندازی پیتزا و ساندویچ را با در نظر گرفتن همهچیز، برآورد سازید.
این هزینهها شامل هزینههای خرید تجهیزات موردنیاز آشپزخانه، هزینههای سالن، بستهبندی، دکور، بخش بیرون بر، حقوق پرسنل و غیره خواهد بود.
تا جایی که امکان دارد با کمک گرفتن از مشاوران راهاندازی رستوران، هزینههای خود را کاهش دهید.
هزینه بسته به اینکه دارای سالن غذاخوری باشد و یا فقط یک پیتزافروشی بیرون بر برپا کرده باشید، متفاوت خواهد بود.
در حالت اول به بودجه بیشتری نیاز خواهید داشت و باید در شرایط اقتصادی فعلی، روی چیزی بین 100 تا 300 میلیون تومان، بسته به ابعاد و سطح فکر کنید.
اما اگر قصد راهاندازی پیتزافروشی بیرون بر و بدون سالن رادارید، با چیزی کمتر از 100 میلیون تومان یا در حدود 50 تا 80 میلیون تومان، قادر به انجام این کارخواهید بود.